Град Созопол - Южно Българско Черноморие

Созопол се на мира на южното българско черноморие на 35 км. от град Бургас и на 50 км. от Летище Бургас.
   Днеска в Созопол има огромно количество разнообразни туристически обекти, като хотели, вили, къщи за гости, къмпинги и др., които предлагат всякакви условия за всеки вкус.  В старият и новият град Созопол има много ресторанти, барове, клубове и магазини.
   В Созопол се намира най голямото яхтено пристанище на българското черноморие и най голямото риболовно пристанище за малки риболовни кораби и лодки. Също така има и морска гара и пристанище за пасажерски морски съдове.
 На територията на града има много пясъчни плажове. Градския плаж се намира между новата част и старата част на града. Плаж хармани се намира в централната плаж на града. Плаж Бамбобиич в квартал Буджака. Плаж Каваци в южния квартал на Созопол. Плаж Златна рибка и Градина в западната част на града и др.
Туристически транспорт свързва различните квартали на Созопол.
  Гадът е уникален и удивително красив с много богата история. В археологическият музей в Созопол можете да видите огромно количество артефакти и да се запознаете частично с историята на града. 
 През лятото по голямата част от старият град се явява пешеходна зона, което предоставя възможност на туристите да се расхождат с удоволствие навсякъде.
    Недалече от Созопол се намират два острова, които могат да бъдат посетени с лодка. На единият от островите се намират руините на манастира Св. Йоан. 
  На 4 км. от Созопол се намира аквапарк Нептун, а в близост до аквапарка се намира замък, Влюбен във Вятъра. 
  От Созопол ние организираме интересни индивидуални и групови екскурзии, морски екскурзии, пешеходни екскурзии в старият град.
  Созопол е културен и исторически център на южното българско черноморие. Ако решите да посетите Созопол за първи път, обръщайки се, към нас ние с удоволствие ще ви окажем всички необходими услуги.